Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi Sport salg

Møller bil Oslo Vest er Norges eneste autoriserte forhandler av Audi Sport. Under Audi Sport-paraplyen finner du Audis sportsligste modeller som Audi R8 og Audi RS-modeller. 

Hos Møller Bil Oslo Vest har vi autoriserte Audi Sport selgere og stiller derfor med unik kompetanse, for å sikre nødvendig kvalitet i hele kundereisen når du handler en Audi Sport modell hos oss. Det er kun Møller Bil Oslo Vest, som er sertifisert Audi Sport forhandler, som har lov til å selge Audi R8. 

 

Audi Sport Corner

Møller Bil Oslo Vest er den eneste forhandleren i Norge med egen Audi Sport Corner. Audi Sport Corner består blant annet av en egen lounge med skinn- og lakkprøver, utstilling med kjøredresser og ikke minst Audi R8 V10 plus Coupé.

 

Skreddersy din drømmebil

Som en av de største Audi forhandlerne i Norge, kan vi hos Møller Bil Oslo Vest friste med fasiliteter ingen andre i landet kan tilby. Customer Private Lounge er et eget rom med en 80'skjerm hvor du kan gjøre dine bilvalg i fred og ro sammen med en av våre selgere. Her kan du skreddersy din Audi ned til minste detalj. Lek deg med ulike farger på bilen, se de forskjellige dekorvariantene, farger på interiøret og felgtyper. Zoom inn og ut, lukk opp dørene og se hvordan bilen ser ut innvendig. Her får du virkelig utforsket hvordan drømmebilen kan ut.

 

Velkommen til Møller Bil Oslo Vest for en hyggelig bilprat. Er det noe du lurer på eller ønsker mer informasjon om, er det bare å ta kontakt med oss. 

 

Audi Sport salg