Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nybil salg

Møller Bil Oslo Vest er et topp moderne bilanlegg lokalisert på Lilleaker ved CC Vest, snaue 10 min med bil fra Oslo Sentrum. Hos oss møter du selgere med god kunnskap om våre produkter, og du finner du alltid et spennende utvalg av nye Audier i vårt showroom. Vi har og et stort utvalg demonstrasjonsbiler, så du kan prøvekjøre den bilen du ønsker deg.

Customer Privat Lounge

Vi er den eneste Audi-forhandleren i Norge med en egen Customer Privat Lounge. Dette er et konfiguratorrom med en 80'skjerm hvor du kan gjøre dine bilvalg i fred og ro sammen med en av våre selgere. Hos oss kan du skreddersy din Audi både etter smak, ønsker og behov.

Autorisert forhandler av Audi Sport

Møller Bil Oslo Vest er også Norges eneste autoriserte Audi Sport forhandler. Det betyr at hos oss finner du nødvendig og helt essensiell kompetanse for både salg og verksted av Audi Sport modeller.

 

Les mer om Audi Sport her

 

Ønsker du å konfigurere din nye Audi - klikk her!

 

Vi gleder oss til å ta deg imot på Møller Bil Oslo Vest. Velkommen til Nord-Europas råeste bilanlegg!

Nybil salg