Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

EU-kontroll

EU-kontroll eller Periodisk kjøretøykontroll (PKK) er en lovpålagt sjekk av bilen din. Det er du som eier som har ansvar for å sørge for at bilen din blir kontrollert og godkjent innen kontrollfristen.

Vi anbefaler at du bestiller tid for kontroll i god tid, slik at eventuelle reparasjoner kan utføres før fristen går ut.

Nye regler for EU-kontroll fra 8. februar 2019

8. februar 2019 ble det innført nye regler for EU-kontroll. De nye endringene fører til at kontrollperioden ikke lenger styres av siste siffer i registreringsnummeret. Alle nye personbiler må nå kontrolleres innen fire år etter førstegangsregistreringen i Norge. Deretter må den kontrolleres innen det har gått to nye år. Det er viktig å merke seg at fristen er absolutt. Dette gjelder for både gjennomføring av EU-kontroll, samt eventuelle utbedringer. Derfor er det viktig at du booker EU-kontroll i god tid før fristen går ut.  Du kan lese mer on de nye reglene for EU-kontroll her

 

Når skal bilen min på neste EU-kontroll?

Sjekk frist for EU-kontroll på din bil her

 

Hva koster EU-kontroll?

Vi har konkurransedyktige priser på EU-kontroll til kun kr 1.295,-

 

Trenger du å bestille EU-kontroll til bilen din?

Du kan enkelt bestille EU-kontroll i mitt bilhold. 

Om du heller ønsker å ringe så finner du vår kontaktinformasjon her.

 

Les også:

 

Trenger du hjelp med andre verkstedtjenester?