Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi Service

Behold forspranget med garantert Audi Service hos Møller Bil Oslo Vest

Du skreddersyr bilen din når du bestiller den. Derfor skreddersyr vi servicen til din bil.

Hos Møller Bil Oslo Vest er vi opptatt av at din Audi forblir en Audi. Vi alltid online med Audi-fabrikkens fremste eksperter for å sørge for at din bil er i de beste hender.

 

Uansett hva du trenger hjelp til i forhold til bilholdet ditt kan du få ordnet dette hos oss. Det gjelder enten det er en rutinemessig bilservice, reparasjon av steinsprutskade eller skifte av dekk. Vi utfører også EU-kontroll av din Volkswagen. Trenger du dekkoppbevaring? Vi samarbeider med Mitt Dekkhotell som tilbyr sikker lagring av dekkene dine, slik at de lagres på best mulig måte frem til neste sesong.

 

Audi service er unikt for din Audi

Fordelen med å ta servicen din hos et merkeverksted er at vi gjennomfører servicen i henhold til foreskrevet vedlikeholdsplan. Audi service er unikt for din Audi, og er ikke et standard oppsett som kan utføres av hvem som helst. I tillegg til våre sjekklister er det viktig å ta hensyn til hvordan din bil er spesifisert og hva den har av utstyr. Når du bestiller service til din bil hos Møller Bil Oslo Vest, sørger vi derfor for å bruke bilens chassinummer slik at vi får sjekklisten som er riktig for din Audi.

Les mer om sjekklisten og hva den inneholder

 

Audi Service gir deg  følgende fordeler:

  • Vi er alltid online med Audi-fabrikkens fremste eksperter og oppgraderer bilens systemer mens du er på service. Dette er det kun merkeverksteder som har anledning til å utføre. 
  • Vi er spesialister på Audi og har spesialkompetanse for reparasjon og service på din bil. 
  • Audi Mobilitetsgaranti fornyes ved hver utført Audi Service.
  • Vi tar alltid vare på verkstedshistorikken på din Audi.
  • 15.000 timer med årlig Audi opplæring finner du kun på våre Audi Serviceverksteder.
  • Ved å bruke originale deler vil din Audi alltid forbli en Audi.

 

Service Audi e-tron

Trenger din e-tron service? Det er like viktig med service på elbil som på vanlig bil. Hos Møller Bil Oslo Vest har vi sertifiserte elbilmekanikere og høyspentteknikere som alltid er online med fabrikkens systemer. Les mer om service for Audi e-tron her

 

Les mer om andre verkstedtjenester: