Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Har du en Audi som er 5 år eller eldre?

 

 

Garantert Audi Service - behold forspranget

Vi har faste, lave priser på Audi 5+ originalservice inkludert Audi Mobilitetsgaranti frem til neste service.

 

 

Vi vet hvor mye din Audi betyr for deg. Audi Service gir deg en rekke fordeler som inkluderer skreddersydd service til akkurat din bil. Våre mekanikere er alltid online med Audi-fabrikkens fremste eksperter og vi tar alltid vare på verkstedhistorikken på din Audi. I tillegg til 15.000 timer med årlig Audi opplæring ved våre Audi Service verksteder og Audi Mobilitetsgaranti kan du være sikker på du og din bil er i de tryggeste hender.

Bestill service i bilhold

 

Audi 5+ originalservice
Liten

3.490,-1

  • Inspeksjonsservice med oljeskift 30.000 km

  • Skifte av motorolje og oljefilter

  • Mobilitetsgaranti fornyes frem til neste service

1 Gjelder biler eldre enn 5 år med 4-6 sylinder motor med unntak av R, S og RS modeller. Prisen gjelder grunnservice, og omfatter olje- og oljefilterskift samt kontrollpunkter. Avhengig av kjørelengde siden siste service, og utstyr på bilen, kan det være behov for ulike tilleggsarbeider. Vi utfører service i henhold til fabrikkens spesifikasjoner, og gir deg mobilitetsgaranti frem til neste serviceintervall.

 

Audi MB 5+ service B1.jpg

 

Audi 5+ originalservice

Stor

5.490,-2

  • Inspeksjonsservice med oljeskift 60.000 km

  • Skifte av pollenfilter er inkludert

  • Skifte av bremsevæske

  • Skifte av motorolje og oljefilter

  • Mobilitetsgaranti fornyes frem til neste service

 2 Gjelder biler eldre enn 5 år med 4-6 sylinder motor med unntak av R, S og RS modeller. Prisen gjelder grunnservice, og omfatter olje- og oljefilterskift, pollenfilter samt kontrollpunkter. I tillegg inkluderes skifte av bremsevæske. Avhengig av kjørelengde siden siste service, og utstyr på bilen, kan det være behov for ulike tilleggsarbeider.  Vi utfører service i henhold til fabrikkens spesifikasjoner, og gir deg mobilitetsgaranti frem til neste serviceintervall.