Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Møller Bil Oslo Vest er en av Norges største forhandlere av Audi med et av landets råeste bilanlegg. Vi er også landets eneste autoriserte Audi Sport-forhandler med eksklusivt agentur på Audi R8.

Møller Bil Oslo Vest, tidligere Møller Bil Skøyen ble drevet på Skøyen frem til utgangen av 2014. I starten av 2015 åpnet vi dørene i et helt nytt signalbygg her på Lilleaker. Lokalene reflekterer Audi og deres visjon gjennom design, innredning og tekniske løsninger.

 

Møller Bil Oslo Vest har salg av både nye og brukte biler fra Audi i et av landets råeste bilanlegg. Vi har og et av Nordens mest moderne verksteder, hvor vi tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon. Hos oss møter du selgere, kundemottakere og teknikere med god kunnskap om våre produkter – alt for at vi skal kunne ivareta kundene våre på best mulig måte og ta hånd om teknikken i din Audi. Vi tilbyr også gode avtaler for leasing av bil, forsikring og finansiering fra Audi Financial Services.

 

Årets Audi Forhandler

Møller Bil Oslo Vest ble kåret til årets Audi-forhandler i 2014, og er sertifisert som Miljøfyrtårn for femte gang på rad. Vi er også den eneste Audi-forhandleren i Norge med Customer Privat Lounge. Dette er et konfiguratorrom med 80'skjerm der du gjør dine bilvalg i fred og ro.

 

Fokus på fremtidens biler

Audis visjon er å være «The number one premium brand». Det betyr at Audi skal være best i premiumsegmentet, både på salg, oppfølging og kundeservice. Audi er kjent for biler av ypperste kvalitet, sitt unike quattro-system og at «forspranget ligger i teknikken». Audi ønsker hele tiden å overgå kundenes forventninger ved å ligge i front når det kommer til design og teknologi. Hos oss kan du skreddersy din Audi både etter smak, ønsker og behov. l fremtiden vil Audi fokusere på innovasjon og teknisk videreutvikling, og visjonen er å være ledende på førerløse biler innen 2025.

 

Velkommen til Nord-Europas råeste bilanlegg!

Vi gleder oss til å ta deg imot på Møller Bil Oslo Vest. Er du nysgjerrig på en Audi, eller trenger du noen gode råd om bilkjøp? Kontakt oss for en hyggelig prat eller kom innom for prøvekjøring av din neste Audi. Du finner enkelt parkeringsplass i parkeringsanlegget, og buss, trikk og tog er i gangavstand. Vi ønsker deg velkommen til Nord-Europas råeste bilanlegg!

Åpningstider

Salg

 • Mandag - Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lørdag
  10:00 - 14:00

Delelager

 • Mandag - Fredag
  07:00 - 17:00

Verksted

 • Mandag - Fredag
  07:00 - 17:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››