Den nye Audi A4 - en perfekt familiebil

Publisert 27.juni 2018

Den populære familiebilen kommer i ny versjon med skarpere linjer og et enda mer dynamisk design. 

A4 ble sist oppdatert i 2016 og ble raskt en suksess i mellomklassens premium-segment. Når A4 nå kommer i ny versjon er det med skarpere linjer, markant front og et enda mer dynamisk design, fortsatt en perfekt familiebil. Den nye utstyrspakken S line Competition blir tilgjengelig for første gang på Audi A4. Oppgraderingene gjelder både stasjonsvognen A4 Avant og Sedan-utgaven.

Audi A4 var sist ny i 2016, og ble raskt en suksess i mellomklassens premium-segment. Med skarpe linjer og maskulin front banet den vei for Audis kommende modeller. Nå får den et enda mer dynamisk design.

Utover S Line-eksteriørpakke inneholder Audi A4 en rekke nye elementer – blant annet den skarpe frontspoileren, utbygd kanallist i kontrastfargen Selenit silver, bakspoiler hentet fra RS 4 og den nye Turbo Blue-lakken. Du kan også velge de fire ringene på den nedre delen av bakdørene i svart eller sølv.

Annet utstyr som er verdt å nevne er Audi Sport 19-tommers felger, sportsunderstell, LED-frontlykter, tre-eiket sportsratt og svarte seter i delskinn. Alternativt kan kundene velge sportsseter i blant annet magma-rødt.


2019-modellen av Audi A4 kan bestilles mot slutten av 2018.