Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Audi Q7

Publisert 24.juli 2019

Nye Audi Q7 i oppdatert drakt, og fullspekket med ny teknologi.

Populær familie-SUV

Det er gjort store endringer både på utsiden og på innsiden av nye Audi Q7, men likevel beholder den alle kvalitetene som har gjort den så populær på det norske markedet; den er tilgjengelig med både fem og syv seter, er klasseledende på plass, leveres med både bensin og diesel, samt at den også kommer tilbake som ladbar hybrid.

Nye Audi Q7

 

Viktige dynamiske forbedringer

Det er også gjort merkbare endringer i Q7s dynamiske repertoar. I tillegg til en optimert firehjulsstyring, som tillater så mye som fem graders utslag i motsatt retning i lav fart, er det mulig å bestille Q7 med aktive elektromekaniske aktive krengningsstabilisatorer. Når du kjører rett frem, gir det vesentlig mindre vibrasjoner som forplanter seg oppover i bilen på dårlig vei. Ved sportslig svingkjøring, vil derimot stabilisatorstagene motvirke bilens bevegelser, noe som reduserer krengningen betydelig. Dette gjør at Audi Q7 er både lettstyrt og enkel å manøvrere i by og gjennom hårnålsvinger, samtidig som den har utsøkt fjæringskomfort og utmerkede langtursegenskaper. Kombinerer du dette med adaptivt luftunderstell, som også gir også variabel bakkeklaring er Audi Q7 klar for enhver offroadutfordring. Med S-line eksteriør, får du en fastere sportsversjon av det adaptive luftunderstellet, som senker bilen 15 mm.

 Nye Audi Q7

Kommer også som plug-in hybrid

Alle motoralternativene i Audi Q7 er tilkoblet en åttetrinns automatisk girkasse og quattro permanent firehjulsdrift. Ved lansering vil to dieselmotorer være tilgjengelig, men kun kort tid etter markedsintroduksjonen kan også en bensinmotor kunne leveres. Plug-in hybriden kommer like etter. 

 

Velutstyrt familie-SUV med god plass

Interiøret preges av plass, komfort, mye utstyr og praktiske hverdags-løsninger. Audi Q7 kan velges som fem- eller syvseter. Hvis bilen er utstyrt med en tredje seterad (ekstrautstyr), har den plass til inntil sju personer. Dersom du heller vil utnytte den maksimale oppbevaringsplassen på 1955 liter, kan du slå ned andre og tredje seterad. 

 Q7 interiør

«MMI navigation plus» gir mulighet for en rekke tilkoblinger.  Her har du blant annet Wi-Fi hotspot, naturlig stemmekontroll og hele den omfattende «Audi connect»-porteføljen av tjenester. Alt fra nettbasert trafikkinformasjon, navigasjon med Google Earth og trafikklysinformasjon fra «Car-to-X» vi være tilgjengelig.

«Adaptive crusie assist» kombinerer funksjonene fra «adaptive speed assist», «traffic jam assist» og «active lane assist», noe som reduserer belastningen på føreren – spesielt på lengre turer.

 

Pris nye Audi Q7

  • Audi Q7 50 TDI S line quattro tiptronic 5-seter, 1 081 500,-*
  • Audi Q7 50 TDI S line quattro tiptronic 7-seter, 1 126 600,-*

*Priser per 25.11.2020.

 

 

Ønsker du mer informasjon om nye Audi Q7 er det bare å ta kontakt med oss.