Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi mobilitetsgaranti

Audi Mobilitetsgaranti er din trygghet på veien.

Denne trer i kraft dersom tekniske problemer gir deg uforutsett stopp underveis og du ikke kan komme til verksted for egen maskin. Ring oss på (+47)91504444 så kommer vår partner, Viking Redningstjeneste, og hjelper deg. Viking Redningstjeneste hjelper deg på stedet eller frakter deg til nærmeste Audi verksted.

Dersom din Audi ikke kan repareres umiddelbart, hjelper vi deg på en av følgende måter;

  • Overnatting på hotell: Er det hensiktsmessig å vente på bilen, dekker mobilitetsgarantien overnatting på hotell for både fører og passasjerer i 1 døgn (kan ikke kombineres med erstatningsbil). 

  • Starthjelp: Både starthjelp og hjelp til skift av defekt hjul eller eventuell inntauing ved punktering dekkes av Mobilitetsgarantien.

  • Gratis erstatningsbil: Kan ikke merkeverkstedet vårt reparere bilen din umiddelbart, dekkes erstatningsbil med fri kjørelengde i inntil 3 dager (med unntak av drivstoff og bompenger) for personbil. 

 

Hva dekker mobilitetsgarantien ikke?

  • Leiebil: Leiebil dekkes ikke ved punktering.
  • Selvforskyldte uhell:  Drivstoffmangel, feilfylling eller utelåsing, dekkes ikke. Det samme gjelder ved kollisjon, utforkjøring, drivstoffmangel på grunn av is eller voksdannelse i drivstoffsystemet eller driftsstans med bakgrunn i reparasjoner utført ved et ikke-merkeverksted. Kostnadene for reparasjon av feilen som er årsaken til driftsstansen, dekkes ikke av mobilitetsgarantien. Her foretas de samme vurderinger som ved et vanlig verkstedbesøk som ikke er forårsaket av uforutsett stopp.
  • Gjentatt starthjelp: Dekkes ikke dersom ikke bilen har vært innom verksted for kontroll etter første starthjelp. 

 

Hvor lenge varer mobilitetsgarantien?

Mobilitetsgarantien er gyldig til neste foreskrevne servicetidspunkt, hver gang du tar servicen hos oss. Mobilitetsgarantien fornyes selv om du tok service et annet sted forrige gang. Et servicehefte med godkjent stempel er din dokumentasjon på at du har gyldig mobilitetsgaranti.