Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nybil Audi.jpg

Biler

Møller Bil Oslo Vest er Norges største forhandler av Audi med salg av både nye og brukte biler, har landets råeste bilanlegg og er landets eneste autoriserte Audi Sport-forhandler med eksklusivt agentur på Audi R8.

 • Nybil Audi.jpg

  Nybil salg

  Møller Bil Oslo Vest er et topp moderne bilanlegg lokalisert på Lilleaker ved CC Vest, snaue 10 min med bil fra Oslo Sentrum. Hos oss møter du selgere med god kunnskap om våre produkter, og du finner du alltid et spennende utvalg av nye Audier i vårt showroom. Vi har og et stort utvalg demonstrasjonsbiler, så du kan prøvekjøre den bilen du ønsker deg.

  Les mer
 • Bilde av bruktbilhall hos Møller Bil Oslo Vest

  Bruktbil

  Hos Møller Bil Oslo Vest finner du alltid et godt utvalg av nyere brukte Audi. I vår flotte utstillingshall har vi 45 attraktive bruktbiler i alle prisklasser. Alt fra Audi A1 til Audi R8. I tillegg har vi rundt 75 leveringsklare biler på lager til enhver tid. 

  Les mer
 • Q2 480x365.jpg

  Bestill prøvekjøring

  Usikker på hvilken Audi som er riktig for deg? Bestill prøvekjøring, og bli bedre kjent med bilen. Vi hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og dine behov. Velkommen til en hyggelig prøvekjøring hos Møller Bil Oslo Vest.

  Les mer
 • Firmabil

  Er du usikker på hvordan firmabil velges og beskattes?

  Les mer
 • A4 allroad 480x365.jpg

  Bygg din bil

  Konfigurer din Audi her.

  Les mer
 • Tilbehør

  Les mer