Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Bruktbil

Hos Møller Bil Oslo Vest finner du alltid et godt utvalg av nyere brukte Audi. I vår flotte utstillingshall har vi 45 attraktive bruktbiler i alle prisklasser. Alt fra Audi A1 til Audi R8. I tillegg har vi rundt 75 leveringsklare biler på lager til enhver tid. 

 

Fordelen med å handle bruktbil hos oss

Det er flere fordeler med å handle bruktbil hos en merkeforhandler. Hos oss møter du selgere med god kompetanse om våre produkter, slik at du kan få hjelp til å finne den bruktbilen som passer best til deg og dine behov. Dersom du trenger å selge din tidligere bil, kan vi gjøre dette for deg ved å ta bilen din i innbytte.

 

Innbyttebil

Når du velger å bytte inn bilen du allerede eier, vil du få prisavslag på din nye bil tilsvarende verdien av din gamle bil. Som bilforhandler har vi god oversikt over bruktbilmarkedet og setter en takst deretter. Før vi kan gi deg et pristilbud på din tidligere bil, må bilen inn til taksering. Vi vurderer da bilens tilstand, og sjekker om bilen har vesentlige feil eller mangler. Dette er en trygghet for både deg som selger, og vi som kjøper. Eventuelle feil og mangler kan være med på å trekke ned verdien på innbyttebilen din.

 

Det skal være trygt å kjøpe bruktbil hos oss! 

Våre bruktbiler kommer alltid med:

  • Tilstandsrapport etter grundig kvalitets- og sikkerhetssjekk på vårt verksted
  • Garantert kilometerstand
  • Bruktbilgaranti og/eller nybilgaranti der den fortsatt gjelder
  • 30 dagers bytterett (alternativt 1000 km).
  • Tilbud om gunstig finansiering - billån og/eller bilforsikring 
  • Innbytte på din gamle bil dersom du skulle ønske det.

Les mer om våre kundeløfter her

  

Audi Approved plus

Våre aller beste bruktbiler merkes med Audi Approved :plus. Vi tilbyr et godt utvalg av Audi Approved :plus godkjente bruktbiler.

Les mer om Audi Approved :plus her

Bruktbil salg