Rutereparasjon

Har du vært uheldig og fått en skade på frontruten din?

Rutereparasjon

Dersom du har vært uheldig og fått en steinsprutskade i frontruten din vil vi alltid forsøke å reparere den hvis mulig. Med kasko eller delkasko betaler du ingenting for dette.

En steinsprutskade er viktig å behandle raskt for å unngå at skaden sprekker opp ytterligere. Dette kan gjøre skaden umulig å reparere som fører til at frontrute må skiftes. Det er størrelse og plassering på steinspurten som avgjør om det er snakk om en enkel reparasjon eller om frontruten eventuelt må byttes.

 

Drop-in rutereparasjon

Steinsprutskader er viktig å behandle raskt for å unngå at skaden blir verre. Vi tilbyr derfor drop-in timer  på rutereparasjon på tirsdager mellom kl 09.00 og 14.00. Har du vært uheldig og fått en steinsprutskade i frontruten din, så sving innom oss og vi fikser frontruten for deg, mens du sitter og venter. Estimert tid, ca 45 min. 

 

Ruteskift

Ved ruteskift bruker vi samme frontrute og lim som på fabrikken. Det har stor betydning for varigheten og sikkerheten. Mange biler har også assistentsystemer som benytter kamera som er festet i frontruten. Det er veldig viktig at dette kameraet kalibreres etterpå.

 

Du kan lese mer om: