A4 allroad quattro - som skapt for norske veier

A4 allroad quattro er en allsidig familiebil som har det meste du måtte ønske deg.

Stasjonsvogn med SUV-egenskaper

Høy bakkeklaring, quattro firehjulstrekk og den særegne allroad-designen er en oppskrift mange nordmenn setter pris på. A4 allroad gir deg rett og slett SUV-egenskaper i en stasjonsvogn. Sammenlignet med en A4 avant har A4 allroad en bakkeklaring som er ca 3,4 cm høyere. quattro firehjulstrekk er naturligvis standard, noe som gjør det enkelt å komme frem uansett vei eller føre.

 

En fullverdig familiebil

Med et bagasjeromvolum på 505 liter, som øker til 1510 liter når bakseteryggene legges ned, er A4 allroad quattro en fullverdig familiebil. Til tross for økte dimensjoner, er vekten redusert med opptil 90 kg sammenlignet med forrige generasjon.

 A4-allroad-quattro.jpg

 

Mye teknikk

Audi A4 allroad quattro leveres selvfølgelig med det nyeste innenfor infotainmentløsninger, som f.eks Audi Virtual Cockpit, et heldigitalt instrumentpanel med ulike visningsmodus. Audi connect sørger for flere nye online-tjenester. Med Audi connect nødanrop og service kan man fjernstyre kupevarmeren via smarttelefonen dersom du har dette utstyrt. Apple Car Play og Google Android Auto sørger for sømløs integrering av en rekke app'er og tjenester direkte fra eierens smarttelefon dersom man ønsker det.

 

Assistentene hjelper deg

En rekke førerassistansesystemer er naturligvis også tilgjengelig, som for eksempel den nye adaptive cruise controlen med egen køkjøring-assistent. I hastigheter opp til 65 km/t vil systemene i bilen selv sørge for styringen når veioppmerkingen og trafikken tillater det. Head-up display med integrering av en rekke funksjoner er også tilgjengelig.

 

Blant standardutstyret finner man blant annet xenon hovedlys med LED-kjørelys, elektrisk bakluke, bluetooth-forberedelse, Audi drive select (fra 190 hk), 7" MMI-skjerm, DAB+, mulitfunksjonssportsratt, 17" aluminiumsfelger og nødbremsassistent.

 

A4-allroad-quattro-vinter.jpg

Motoralternativer

Nye Audi A4 allroad tilbys først med en TFSI-bensinmotor og fem TDI-dieselmotorer Bensin:

  • 2.0 TFSI quattro S tronic – 252 hk
  • 2.0 TDI quattro 6-trinns – 150 hk
  • 2.0 TDI quattro 6-trinns – 190 hk
  • 2.0 TDI quattro S tronic – 190 hk
  • 3.0 TDI quattro S tronic – 218 hk
  • 3.0 TDI quattro tiptronic – 272 hk

 

Kilde: audi.no

 

Ønsker du mer informasjon eller et uforpliktende tilbud på A4 allroad quattro er det bare å ta kontakt med oss