Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

A4 allroad quattro - som skapt for norske veier

A4 allroad quattro er en allsidig familiebil som har det meste du måtte ønske deg.

Nytt utvendig design

Singelframe-grillen blir nå bredre og flatere; de horisontale linjene understreker bredden foran og bak. Sideprofilen er definert av distinkte muskler over støtfangerne, og den lavere skulderlinjen mellom dem. De sterke konturene over hjulhusene gjør quattro-genene godt synlige utvendig.

 A4 allroad

Stasjonsvogn med SUV-egenskaper

Høy bakkeklaring, quattro firehjulsdrift og den særegne allroad-designen er en oppskrift mange nordmenn setter pris på. A4 allroad gir deg rett og slett SUV-egenskaper i en stasjonsvogn. Sammenlignet med en A4 avant har nye A4 allroad en bakkeklaring som er ca 3,5 cm høyere. quattro firehjulsdrift er naturligvis standard, noe som gjør det enkelt å komme frem uansett vei eller føre.

 

Nye tjenester

MMI-touchpanel med akustisk tilbakemelding erstatter vri- og trykkebryteren. TFT-panelet har høy oppløsning, og måler 10,1 tommer. Grafikken er med overlegg ren og enkel. Menystrukturen er skreddersydd til brukernes forventninger, og gjør betjeningen enkel. MMI-søk er basert på fri tekstinput, og gir raske treff. Naturlig stemmestyring er en annen finesse ved det nye systemet. Navigasjonssystemet er nå enda mer allsidig og brukervennlig. «Audi connect» og «Audi connect plus» inneholder en hel rekke onlinetjenester

 

En fullverdig familiebil

Med et bagasjeromvolum på 505 liter, som øker til 1510 liter når bakseteryggene legges ned, er A4 allroad quattro en fullverdig familiebil.  Her har du god plass til hele familien og litt til. 

A4 allroad bagasjerom

 

Assistentene hjelper deg

En rekke førerassistansesystemer er naturligvis også tilgjengelig, som for eksempel adaptive cruise controlen med egen køkjøring-assistent. I hastigheter opp til 65 km/t vil systemene i bilen selv sørge for styringen når veioppmerkingen og trafikken tillater det. Head-up display med integrering av en rekke funksjoner er også tilgjengelig.

 

Motoralternativer og priser

Nye Audi A4 allroad blir tilgjengelig med tre motoralternativer.  En TFSI-bensinmotor og to TDI-dieselmotorer. Foreløpig har vi åpnet opp for følgende motoriseringer: 

  • 45 TFSI quattro S tronic 245 hk, pris 673.800,-
  • 40 TDI quattro S tronic 190 hk, pris 585.000,-

 

Ønsker du mer informasjon eller et uforpliktende tilbud på A4 allroad quattro er det bare å ta kontakt med oss

 

Kilde: moller.no