Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Design-ikonet Audi A7 Sportback

Audi A7 må være en av Audis vakreste modeller, og den nye utgaven skuffer ikke. 

Nye Audi A7 Sportback viderefører Audis nye designspråk og kombinerer de dynamiske linjene med kjøreegenskaper og et digitalt univers som legger lista høyere for hele bransjen.

- De store forventningene til design-ikonet vårt A7 innfris med denne bilen, som kombinerer designet fra en coupé, den innvendige plassen fra en sedan og variasjonsmulighetene til en Avant stasjonsvogn, sier Harald Edvardsen-Eibak, direktør for Audi i Norge. – I tillegg kombinerer den avansert teknologi med ledende kjøreegenskaper.

 

Design og teknologi i skjønn forening

Det nye interiøret forener design og teknologi på en helt unik måte. Et helt nytt MMI touch-system med to høyoppløselige touch-skjermer erstatter de aller fleste av knappene fra tidligere modeller. Infotainment-systemet styrer sjåføren fra det øverste displayet, mens komfortinnstillingene styres via det noe mindre displayet under. Som i A8 gir skjermene både akustisk og haptisk feedback til bruker, og fungerer like intuitivt og umiddelbart som en smartphone.

 

Autonom kjøring

I løpet av 2018 vil Audi A7 kunne leveres med Audi AI remote parking-pilot og Audi remote garage-pilot, som innebærer at bilen autonomt kan stå for parkering uten sjåføren bak rattet. Avhengig av utstyrsnivået kan bilen utstyres med så mange som fem radarsensorer, fem kameraer og opptil 12 ultralyd-sensorer og en laser-skanner.

 

Nytt designspråk

Eksteriørdesignet på nye Audi A7 Sportback er et tydelig uttrykk for merkets nye designspråk. Skarpe og tydelige linjer gjør at A7 på alle måter fremstår som både dynamisk og progressiv. Den nye singelframe-grillen som er enda bredere og lavere enn på Audi A8 preger fronten på bilen. Sammen med smale lykter og store luftinntak ser bilen mye mer potent ut enn tidligere. Bilens proporsjoner kjennetegnes av et langt panser, lang akselavstand og korte overheng. Audi A7 er 4,969 meter lang, akselavstanden er på 2,926 meter, bilen er 1,908 meter bred og 1,422 meter høy.

 

Nye Audi A7 kommer også med Audis mild hybrid-system (MHEV). Bilen produseres ved Audis fabrikk i Neckarsulm og får sin markedsintroduksjon første kvartal 2018.

 

Kilde: moller.no