Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Vedlikehold av din Audi

Riktig vedlikehold er viktig for din Audi. Minst to ganger i året bør du gi bilen din litt ekstra pleie. Våren og høsten er fine tidspunkter for dette. 

1. Utvendig vask. Start med avfetting for å få vekk alt veisalt, gi bilen en skikkelig vask utvendig. Avslutt med polering.

 

2. Sjekk frontrute og vindusviskere. Slitte vindusviskere reduserer sikten og kan skade frontruten, derfor er det viktig å bytte disse med jevne mellomrom. Er det steinsprutskader på frontruten er det lurt å utbedre dette så fort som mulig. Du kan både skifte og reparere din frontrute hos oss. 


3. Vask og rengjør bilen innvendig. Støvsug først bilen innvendig, ta ut gummimatter og sjekk at det ikke er fukt under mattene, tørk av dashbord og vask innvendige vindusflater. Etter vinteren setter det seg ofte et lag av møkk på innsiden av frontruten. Dette kan gi dårlig sikt og i verstefall være livsfarlig.


4. Bytte dekk. Rengjør og rens dekk og felger, før de settes bort til neste sesong. Kontroller slitasjemønsteret på hjulene. Før du setter på nye hjul, sjekk også at disse er fri for skader, kontroller dekkmønsterdybde, slitasjemønster og avslutt med riktig dekktrykk foran og bak.