Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Andre generasjon Audi A1 Sportback er klar for Norge

Publisert 21.juni 2018

Kombinasjonen av assistentsystemer og infotainmentsystem ment for større segmenter, gjør A1 Sportback til en svært attraktiv bil i sitt segment. Pris fra kr 292 400,- inkludert frakt- og leveringsomkostninger Oslo. 

Bilen er klar for en digital fremtid og basisversjonene kommer med et heldigitalt og høyoppløselig instrumentpanel.Nye generasjon Audi A1 Sportback er både tøffere og større enn før.

Større enn forgjengeren

Den er hele 4.03 meter lang, noe som gjør den 56 millimeter lengre enn forgjengeren sin. Den er 1,74 meter bred og 1.41 meter høy. I tillegg har bagasjerommet økt med 65 liter og rommer nå 335 liter totalt eller 1090 liter når baksetene er slått ned.

Audi A1 leveres i 10 ulike farger, også denne gangen er det mulig å få taket og andre elementer i kontrastfarger. Motorene varierer fra 95 til 200 hk og med Audi drive select kan kundene velge fire ulike kjøremodi: auto, dynamic, efficiency eller individual.

Audi virtual cockpit kan leveres som ekstrautstyr. MMI navigation plus er også tilgjengelig på nye A1, med en 10.1'' MMI touch-skjerm og stemmestyring.

Sportslig med skarpe linjer

Bilen har et sportslig og tøft utseende med skarpe linjer. Sett fra siden minner den om Ur-quattro i de brede og skrånende C-stoplene. I fronten ses tydelige referanser til Sport quattro, Audis rally-ikon fra 1984. Nye Audi A1 har et dynamisk look, helt i tråd med bilens kjøreegenskaper.

Fullstendig prisliste finner du her.