Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Audi S8

Publisert 04.februar 2020

Det nye luksusbeistet S8 er klar for å innta norske veier. S8 kan by på en brummende V8 med 571hk i en avslappet atmosfære med høy sittekomfort og en fantastisk kjørekomfort.

Ytelse møter drivstoffutnyttelse

4,0-liters V8-biturbo-TFSI-motoren har et maksimalt dreiemoment på 800 Nm, yter 571 hk og akselerer fra 0 til 100 km/t på 3,8 sekunder. Som de flest sports modeller fra Audi, kommer også S8 med mildhybridsystem med reimdrevert startgenerator og innovativ Audi «cylinder on demand»-teknologi. Denne teknologien optimaliserer drivstoffutnyttelsen og gjøre bilen mye gjerrigere enn det man skulle tro i en slik kraftpakke. S8 kan slå av fire av de åtte sylinderne når det er delvis belstatning, det gjør at CO2-utslipp reduseres, men bilen beholder komfort og kraft.

Kjøreegenskaper i verdensklasse 

Permanent quattro firehjulsdrift og standard dynamisk firhjulsstyring gir Audi S8 smidigere kjøreegenskaper i alle hastigheter slik at du kan føle bilens rytme når dere legger ut på svingete fjellveier. S8 kommer også med aktivt understell som styrer hvert hjul separat og tilpasser dempingen etter kjørebanen og stilen din. Det gjør at sidekreftene blir redusert og øker med det kjøregleden.

Kupè komfort

For å utnytte kjøregleden maksimalt er kupeen preget av horisontale linjer og flater, med unik design som omfatter eksklusive detaljer som øvre dekor og velgerspak i Vektor karbon med 3D-dybdevirkning, sportslige komfort-konturseter med S-logo og S-sømmer, girspaker bak rattet er i aluminiumsfinish og pedaler i rustfritt stål.

Eksklusivt utseende

De eksklusive detaljene forsterker den dynamiske stilen til Audi S8. De omfatter sportslig gitter i «Singelfram»-grille og støtfanger foran med markante luftinntak i aluminiumsfinish, sidespeilhus i aluminiumsfinish, 20-tommers lettmetallfelger som leveres med rødlakkerte bremsekalipere, markant sideskjørt samt diffusor og fire ovale enderør bak.