Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi SQ2 - en fantastisk sports-SUV med høy ytelse!

Publisert 01.november 2018

Med hele 300 hestekrefter og to liters, firesylindredet TFSI-motor gjør SQ2 0 – 100 på 4.8 sekunder og har en toppfart på 250 kilometer i timen! quattro firehjulsdrift og S sportsunderstell sørger for godt veigrep og fantastiske kjøreegenskaper. 

SQ2 har et dynamisk og sportslig design og leveres med LED-frontlykter og baklykter med dynamiske blinklys som standard. SQ2 kommer med 18-tommers felger, og 19-tommere som ekstrautstyr dersom du ønsker det. Det er også mulig å velge tøffe bremsekaliperene i rød med S-logo. I bakenden av  bilen finner vi hele fire store enderør og en stilig takspoiler som begge forsterker det sportslige uttrykket. 

 

Audi SQ2 er 4,210 mm lang og har en akselavstand på 2,594 millimeter. Det gjør at interiøret oppleves som rommelig. Bagasjerommet har volum på 355 til 1000 liter, avhengig av om setene er slått opp eller ned. SQ2-interiørpakke, inneholder røde detaljer rundt luftventilene, tofargede Nappa-skinnseter, Ambientebelysning og gulvmatter med SQ2-logo.

 

SQ2 leveres med MMI navigasjon plus som også inkluderer Audi Connect. Lydanlegget fra Bang & Olufsen gir utmerket lyd med 14 høyttalere og en 705 Watts forsterker. Ved valg av assistentpakker får du blant annet Adaptiv Cruise-kontroll med stop & go-funksjon og kø-assistent som også bruker frontkamera.

 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon