Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Audi Q3 TFSI e plug-in hybrid

Publisert 15.februar 2021

Audi Q3 er et svært godt alternativ for de som ønsker en kompakt-SUV med god plass. Når den nå blir tilgjengelig som ladbar hybrid, med god elektrisk rekkevidde, blir den enda mer attraktiv.

  • Den første plug-in hybriden fra Audi i klassen for kompakte SUV-er
  • Kombinerer det beste fra to verdener
  • Kommer både som vanlig SUV og Sportback
  • Elektrisk rekkevidde på inntil 51 km (WLTP)
  • Pris fra 489.900,-

 

Elektrisk rekkevidde Q3 hybrid

Ren elektrisk rekkevidde er inntil 51 km for Q3 45 TFSI e, og inntil 50 km for Q3 Sportback 45 TFSI e (WLTP). Toppfarten i elektrisk kjøremodus er 140 km/h. Den totale rekkevidden for begge modellene blir opp mot 700 km. Dette gjør at de to modellene til attraktive alternativer for en aktiv familie som i hovedsak ønsker å kjøre elektrisk i hverdagen, men samtidig ha fleksibiliteten til å dra på langtur når som helst.

Lading Q3 hybrid

Audi Q3 45 TFSI e og Q3 Sportback 45 TFSI e kan lades fra vekselstrømuttak hjemme eller på reise, med en effekt på inntil 3,6 kW. Det gir en ladetid på 3 timer og 45 minuttter. En type 3-kabel kreves for landing ved offentlige AC-terminaler. 

 

Innvendig plass og bagasjerom

Tredelt, lengdejusterbart baksete er standard, og ryggvinkelen kan reguleres i syv trinn. Bagasjeromsvolumet er i utgangspunktet 380 liter, men det kan altså økes ved å skyve baksetet frem – eller ved å legge ned bakesteryggen. Da blir totalt lastevolm 1 375 liter i Q3 45 TFSI e, og 1 250 liter i Q3 Sportback 45 TFSI e.

 
Pris Audi Q3 TFSI e plug in hybrid

Q3 45 TFSI e har en startpris på 489.900 inkludert frakt og levering Oslo.

 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

 

Kilde: moller.no