Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Audi Q3 en perfekt SUV for Norge

Publisert 25.juli 2018

Audi Q3 i ny versjon. SUVen kommer i tøffere, romsligere og mer dynamisk versjon. Som de andre nye Audi-modellene, får også Q3 en digital oppgradering. Den leveres med heldigitale displayer, utvidede infotainment-løsninger og innovative assistentsystemer. Forbedret demping vil i tillegg styrke komfortfølelsen i nye Q3.

Nye Audi Q3 har et sportslig design og er inspirert av Audis quattro-DNA. Det gjør at SUVen fremstår bredere og med et kraftig offroad-uttrykk.
Bilen er 4,485 millimeter lang, 1,856 millimeter bred, og 1,585 millimeter høy. Akselavstanden er forlenget med 77 millimeter og er romslig og allsidig: Baksetene kan flyttes frem og tilbake med hele 150 millimeter, og den tredelte ryggen kan justeres på syv ulike måter (ekstrautstyr). Avhengig av hvordan baksetene står, varierer bagasjerommet mellom 530 og 1,525 liter. Q3 kan også leveres med elektrisk bakluke og bevegelsessensor som ekstrautstyr.


Infotainment
Infotainment-systemet i Q3 støtter LTE Advanced-standarden med integrert WiFi-hotspot for passasjerenes mobiltelefoner, nettbrett og laptoper. Navigasjonssystemet gjenkjenner førerens preferanser fra tidligere turer, og kommer med forslag til ruter basert på preferansene. Audi Connect støtter også navigasjonen med trafikkinformasjon i sanntid. Nye Audi Q3 er integrert med myAudi-appen og brukeren kan blant annet overføre navigasjonsruter fra mobilen til MMI-systemet, og lokalisere hvor bilen står. 
Q3 kommer også med Audi phoneboxs som lader telefonen trådløst og kobler den til bilens antenne for bedre dekning. Bang & Olufsen Premium Sound System gir tredimensjonal lyd og 15 høyttalere.


Sikkerhet
Q3 leveres med parkeringsassisten og adaptive cruisekontroll som inneholder adaptiv hastighetsassistent, køassistent, og aktiv filassistent. Sjåføren vil oppleve god kontroll og komfort, spesielt på lange turer. 

 

Prisliste Audi Q3