Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Vi er nominert til Oslo miljøpris 2021

Publisert 14.mai 2021

Møller Bil Oslo Vest er nominert til Oslo miljøpris 2021. Det synes vi er ekstremt stas. Ved å representere en bransje som har blitt sett på som en del av problemet når det kommer til miljø, har vi et ekstra ansvar for å gjøre vårt ytterste, for å bidra til reduksjon av utslipp. Vi har derfor tatt flere grep for å støtte opp under det grønne skiftet, og jobbet strategisk med dette over flere år.

Hittil i år er over 91% av bilsalget vårt på Audi fullelektrisk. Resten er en blanding mellom plug-in hybrider og fossilt. Vi har og investert i infrastruktur for elbiler, og lagt til rette for at både kunder og ansatte skal kunne velge utslippsfritt.

Ladepark terje og øyvind

Ved å sørge for at nesten alle egne firmabiler og verkstedbiler er fullelektriske, har vi redusert eget drivstofforbruk fra 2019 til 2020 med henholdsvis 11.558 liter bensin og 18.398 liter diesel. Det er en reduksjon på 40 %, og det legges opp til enda større reduksjoner i 2021.

 

I tillegg er vi ISO 14001-sertifisert, som betyr at vi tar sterke miljøhensyn i all drift, blant annet gjennom riktig bruk av kjemikalier, avfallshåndtering og energiforbruk.