Nye Audi A6 Avant - familiebil med stilrent design og god plass

Nye Audi A6 Avant er en perfekt stasjonsvogn for familien, den er fullspekket av ny teknologi, digitale løsninger og har selvsagt det nyeste av assistent- og sikkerhetssystemer som standard.

Bilen kombinerer god plass med stilrent design og har bagasjerom som rommer fra 565 til 1680 liter med baksetene nedslått. Instrumentpanelet er oversiktlig og elegant designet og gir en følelse av god plass og utsikt både for fører og passasjer.

 Audi A6 bagasjerom

Den nye Audi A6 Avant er 4.94 meter lang, 1.89 meter bred og 1.47 meter høy.

 

Nytt MMI touch-system gjør Audi A6 en intelligent turpartner

Av de nyeste assistent og sikkerhetssystemene kommer den nye Audi A6 Avant med blant annet parking pilot og garage pilot, som gjør at bilen selv sørger for parkering ved hjelp av myAudi-app'en, uten at sjåføren må sitte bak rattet. Det nye MMI touch-systemet i Audi A6 med mulighet for stemmestyring gjør bilen til en intelligent turpartner som henter informasjon fra forhåndslagret data i bilen og fra skyen gjennom MMI navigation plus. Dette systemet er selvlærende basert på sjåførens kjøremønster og bilens forslag til kjøreruter er intelligent tilpasset den som kjører bilen.

De første bilene kommer til Norge til høsten. Norske priser er ennå ikke klare for Audi A6.

 

Har du spørsmål eller ønsker oppfølging angående nye Audi A6 Avant, ta kontakt med oss.